Kwaliteit:
Voor iedere constructieve uitdaging moet een oplossing gevonden worden die voldoende sterk, stijf en stabiel is. Door kwalitatief hoogwaardige producten na te streven wordt systematisch en zorgvuldig werken noodzakelijk. Gevolg is dat het grotere geheel inzichtelijk wordt gemaakt en dat randzaken de aandacht krijgen die zij verdienen. dioCON verrast graag door boven verwachting te presteren.
Werkwijze:
Iedere partij heeft in een project zijn eigen rol. Om tot een goed eindresultaat te komen is een goede samenwerking essentieel, zeker gelet op recente ontwikkelingen met betrekking tot BIM. Met oog voor het belang van anderen en altijd met het eindresultaat als gezamenlijk doel draagt dioCON als teamspeler in dit geheel zijn steentje bij.
Duurzaam:
Leven en bouwen in het heden, iets achterlaten voor de toekomst. Duurzaam in het bouwproces kan op vele manieren worden uitgelegd. Voor dioCON betekent het streven naar het optimaal toepassen van materialen en door duidelijke uitwerkingen fouten te voorkomen waardoor onnodige verspillingen wordt voorkomen.