Functie:
modelleur / constructeur

Omschrijving functie:         
Als modelleur / constructeur bij dioCON krijg je een uitdagende en gevarieerde functie. Afhankelijk van de aard van het project worden de exacte werkzaamheden bepaald. In algemene zin bestaan je werkzaamheden uit het construeren en in detail uitwerken van bouwkundige en civieltechnische constructies. Hierbij houd je rekening met het doel, budget, levertijd en functie van de betreffende projecten. Je werkt zelfstandig of in teamverband afhankelijk van de omvang van het project.

Competenties / vaardigheden:          
HBO werk- en denkniveau, richting bouwkunde / civiel door opleiding en/of ervaring verkregen;
Vervolgopleiding voor constructeur of door aantoonbare ervaring opgedane kennis als constructeur;
Basiskennis met Revit en AutoCAD is een must, ervaring met EEM rekenprogrammatuur is een pré.
Ervaring met Microsoft Word en Excel
Pragmatisch, flexibel, gedreven, communicatief en initiatiefrijk.

Organisatie:         
dioCON staat voor Denken In Oplossingen CONstructeurs. Je komt te werken in een dynamisch team binnen een platte, informele organisatie met de instelling om van elkaar te leren en te denken in oplossingen en niet in problemen. Opdrachtgevers zijn voornamelijk ontwikkelaars, architecten, aannemers en incidenteel particulieren.  

Aanbod: 
dioCON is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap kunt ontwikkelingen en worden gewaardeerd. Je neemt deel aan een team met gedreven en ervaren collega’s waar altijd ruimte is om op niveau te brainstormen zodat voor ieder vraagstuk, hoe complex ook, een oplossing kan worden gevonden. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent net zo belangrijk.

Contactinformatie
Heb je vragen over deze functie of wil je gewoon wat meer weten over dioCON? Neem dan contact op met Daniel Dol, tel. 06 538 92 987 / daniel@diocon.nl. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!